رقابت های کشتی فرنگی المپیک 2016 برزیل/
حذف مدعیان پرشمار در ریودوژانیرو
ولاسوف، لوپز، کایالپ، کیم، الکسانیان و رضایی بازماندگان لندن
اخبار بازدید:۳۸۵۶ ۱۰:۴۱ ۱۳۹۵/۵/۲۷ ادامه
در پایان رقابت ها کشتی فرنگی المپیک 2016 برزیل که روزهای 24 تا 26 مردادماه در شهر ریودوژانیرو برزیل برگزار شد، مدعیانی پرشماری از دور مسابقات کنار رفتند و تنها شش کشتی گیر از المپیک لندن نتوانستند در ریو صاحب مدال شوند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، بررسی وزن به وزن این رقابت ها به ترتیب روز برگزاری به شرح زیر است:
روز اول:
در وزن 59 کیلوگرم جدا از کنار رفتن حمید سوریان، ابراهیم لابازانوف کشتی گیر پرامید روس ها و دارای مدال بازی های اروپایی، یون وون چول از کره شمالی دارنده مدال های طلا و برنز جهان، روشن بایراموف دارنده مدال نقره المپیک و مدال های طلا، نقره و برنز جهان، المات کبیسبایف قزاق دارنده مدال های نقره و برنز جهان و ارالی یف قرقیز از مدعیانی بودند که از دور رقابت ها کنار رفتند.
بوررو از کوبا قهرمان جهان در سال 2015، اوتا از ژاپن دارنده مدال های نقره و برنز آسیا، المرات تسمراداف دارنده دو مدال برنز جهان و اندره برگ از نروژ دارنده مدال برنز جهان در این وزن صاحب مدال های طلا، نقره و برنز شدند.، هیچ کدام از مدال آوران اوزان 55 و 60 کیلوگرم المپیک لندن، در این وزن در ریودوژانیرو صاحب مدال نشدند.
اما در وزن 75 کیلوگرم نیز سلجوق جبی از ترکیه دارنده مدال های طلا، نقره و برنز جهان، آرسن جلفالکیان از ازمنستان دارنده مدال های طلا، نقره و برنز جهان، آندرو بسیک از آمریکا دارنده دو مدال برنز جهان، پیتر باسکی از مجارستان قهرمان جهان، کارتیکوف از قزاقستان و الوین مورسایف از آذربایجان دارندگان مدال برنز جهان نتوانستند صاحب مدال شوند.
در این وزن رومن ولاسوف روس قهرمان المپیک و جهان، مارک مادسن دانمارکی صاحب مدال های نقره و برنز جهان، کیم هیون وو از کره جنوبی قهرمان المپیک و جهان و سعید عبدولی نفر پنجم جهان در رقابت های جهانی سال گذشته و دارنده مدال طلای جهان در سال 2011 میلادی به ترتیب اول تا سوم شدند.، تنها رومن ولاسوف توانست مدال طلای وزن 74 کیلوگرم المپیک لندن را تکرار کند و سایر مدال آوران این وزن در لندن نیز صاحب مدالی نشدند.
روز دوم:
در وزن 85 کیلوگرم در کنار حبیب اله اخلاقی، نفراتی همچون رستم آساکولوف از ازبکستان دارنده مدال نقره جهان، سامان طهماسبی از آذربایجان دارنده چند مدال نقره و برنز جهان و ویکتور لورینچ از مجارستان دارنده دو مدال برنز جهان از جمله نفرات مدعی بودند که نتوانستند صاحب مدالی شوند.
چاکوتادزه روس دارنده مدال طلای بازی های اروپایی، ژان بلینیوک از اوکراین دارنده مدال طلا و برنز جهان، جاوید حمزاتوف از بلاروس دارنده مدال برنز جهان و دنیس کولدا از آلمان دارنده مدال برنز اروپا و نقره جوانان جهان به ترتیب اول تا سوم شدند.
در سال 2012 میلادی در وزن 84 کیلوگرم آلن خوگایف روس قهرمان شد، کرم جابر از مصر، دامیان جاناکوفسکی از لهستان و دانیال حاجی یف از قزاقستان اول تا سوم شدند.
در وزن 130 کیلوگرم نیز فارغ از بشیرباباجان دارنده مدال برنز جهان، هیکی نبی از استونی دارنده مدال نقره المپیک و مدال های طلا و برنز جهان، نورماخان تنالیف قزاق، دارنده سه مدال برنز جهان، الکساندر چرنتسکی از اوکراین دارنده مدال برنز جهان، یوهان یورن دارنده مدال برنز المپیک لندن از سوئد و مورات رامانوف از قرقیزستان از جمله مدعیان این وزن بودند که نتوانستند صاحب مدال شوند.
در این وزن مخاین لوپز دارنده مدال های طلای المپیک و جهان، رضا کایالپ دارنده مدال طلای جهان و مدال نقره المپیک، سرگئی سیمینوف روس قهرمان جوانان جهان از روسیه و صباح شریعتی کشتی گیر ایرانی الاصل آذربایجان نفر پنجم جهان به مقام های اول تا سوم رسیدند.
در المپیک 2012 لندن، میخاین لوپز به مقام اول رسیده بود، هیکی نبی از استونی دوم و رضا کایالپ از ترکیه و یوهان یورن از سوئد سوم شدند.
روز سوم:
در وزن 66 کیلوگرم، علاوه بر امید نوروزی، فرانک استابلر از آلمان دارنده مدال های طلا و برنز جهان، ریو هان سو از کره جنوبی دارنده مدال های طلا و نقره جهان، تاماش لورینچ مجار دارنده مدال نقره المپیک لندن و نقره جهان  اسلام بیک آلبی یف قهرمان المپیک پکن و طلا و نقره جهان از دور رقابت ها کنار رفتند.
در این وزن داوور استفانک دارنده مدال های طلا و برنز جهان از صربستان، میگران آروتونیان از ارمنستان نفر دوم اروپا و پنجم جهان به مقام دوم رسید و شماگی بولکوادزه نفر سوم اروپا و قهرمان جوانان جهان از گرجستان و رسول چونایف از آذربایجان دارنده مدال های طلا و برنز جهان مشترکا سوم شدند.
در المپیک لندن، کیم هیون وو از کره جنوبی که در ریو در یک وزن بالاتر و در وزن 75 کیلوگرم به مدال نقره رسید، قهرمان شده بود. توماس لورینچ از مجارستان، استیو گینو از فرانسه و منوچهر تسخادایا از گرجستان دوم و سوم شده بودند.
در وزن 98 کیلوگرم اسلام ماگمادوف از روسیه دارنده مدال برنز جهان، دیمیتر تیمچنکو از اوکراین دارنده مدال برنز جهان، ، الیس گوری از بلغارستان دارنده مدال طلای جهان و بالاژ کیس مجازی دارنده مدال های طلا و برنز جهان از جمله مدعیانی بودند که از دور رقابت ها کنار رفتند.
در این وزن آرتور الکسانیان از ارمنستان دارنده مدال طلا و نقره جهان و برنز المپیک قهرمان شد، لوگو دانیل یاسمانی کابررا از کوبا قهرمان جوانان جهان و قهرمان پان آمریکن دوم شد و قاسم رضایی قهرمان المپیک و دارنده مدال های نقره و برنز جهان و جنگ ایلدیم از ترکیه دارنده دو مدال برنز جهان مشترکا سوم شدند.
در رقابت های المپیک لندن در وزن 97 کیلوگرم قاسم رضایی به مقام قهرمانی رسید و آرتور الکسانیان از ارمنستان نفر به مقام سوم رسید.، رستم توتروف روس در لندن صاحب مدال نقره شد و دیگر مدال برنز نیز به جیمی لید برگ از سوئد رسیده بود.


جدید ترین اخبار فدراسیون

سومین دوره رقابت های بین المللی کشتی فرنگی نوجوانان جام صفوی - اردبیل
رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام تختی - اهواز
چهل و چهارمین دوره رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام تختی - اهواز
چهل و چهارمین دوره رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام تختی - اهواز
چهل و چهارمین دوره رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام تختی - اهواز
چهل و چهارمین دوره رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام تختی(گزارش تصویری2)
از روز شنبه 8 اردیبهشت ماه و در کرمان
بازی بسکتبال تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان (گزارش تصویری)
اخباری از کشتی استان گلستان (همراه با کلیپ)
به میزبانی شهرستان بردسکن استان خراسان رضوی
سومین دوره رقابت های بین المللی کشتی فرنگی نوجوانان جام صفوی - اردبیل (گزارش تصویری - 1)
چهل و چهارمین دوره رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام تختی - اهواز
چهل و چهارمین دوره رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام تختی - اهواز (گزارش تصویری 1)
فدراسیون کشتی برترین فدراسیون ورزشی در سال ۱۴۰۲ شد