رحمان عموزاد: هنوز به هدف های خودم نرسیده ام

سه شنبه ۱۱ دی ۱۴۰۳ 11:25
روند انتقال جوانان به بزرگسالان به خوبی انجام می شود
کشتی 90 درصد وقت ما را می گیرد
رحمان عموزاد گفت: هدف های زیادی در سر دارم که هنوز آن ها را محقق نکرده ام.
رحمان عموزاد دارنده مدال طلای جهان و نقره المپیک، در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: 22 سال سن دارم و سقف آرزوهایم بسیار بالا است و هنوز به هدف هایی که در کشتی برای خود ترسیم کرده ام، نرسیده ام.
عموزاد ادامه داد: اگر خدا کمک کند و بتوانم قصد دارم تا 10 سال آینده کشتی بگیرم و برای کشور و مردم عزیز در میادین مهم، افتخارآفرین باشم.
این کشتی گیر اهل خلیل شهر مازندران در مورد اینکه آیا تشکیل خانواده در روند تمرینات وی تأثیرگذار بوده است، اظهار داشت: خدا را شکر خانواده ای دارم که تمامی آن ها ورزش دوست و حامی من هستند. همسرم نیز من را درک می کند و شرایط خوبی دارم. اینکه چه در پیروزی و چه در باخت همیشه در کنار من هستند، حمایت می کنند و به من روحیه می دهند بسیار برایم ارزشمند است.
وی در مورد اینکه به غیر از کشتی به چه کارهایی علاقه دارد، گفت: ورزش قهرمانی به گونه ای است که حدود 90 درصد وقت ما را می گیرد، چراکه هر لحظه غفلت می تواند ضربه بزرگی به موفقیت ما بزند. اما سعی می کنم که در کنار خانواده باشم به دریا و جنگل بروم، موزیک گوش کنم و در هر حال انرژی خود را حفظ کنم و شاد باشم.
دارنده مدال نقره المپیک در مورد برنامه های خود برای رقابت های آتی گفت: با توجه به اینکه از مراحل اولیه چرخه معاف هستیم، تمام سعی خود را می کنیم که زیرنظر کادر فنی در اردوها و خارج از اردوها تمرینات و مراحل آماده سازی خود را به بهترین شکل انجام دهیم. قطعا برای اینکه بتوانم موفق شوم باید هم از لحاظ آمادگی جسمانی و قوای بدنی، هم از لحاظ فنی و تکنیکی و هم از لحاظ روحی و روانی در بهترین شکل ممکن باشم.
عموزاد در مورد اینکه در 22 سالگی توانسته است به دو مدال ارزشمند طلای جهان و نقره المپیک دست پیدا کند، تصریح کرد: به نظرم در چند سال اخیر روند انتقال جوانان به بزرگسالان به خوبی انجام شده است و شاهد پوست اندازی خوبی در کشتی بوده ایم.
وی ادامه داد: این موضوع باعث شده که در چند سال اخیر بیشترین مدال را در کشتی کسب کنیم و در تمامی رده ها بعنوان قهرمانی برسیم.
ملی پوش وزن 65 کیلوگرم در مورد شرایط اردوها و حضور در تورنمنت های بین المللی گفت: کشتی ورزش متفاوتی نسبت به سایر ورزش ها است. باید سخت تمرین کنیم و 8 تا 9 ماه از سال را در اردوها باشیم و مواقعی نیز که در اردو نیستیم تمرینات خود را در باشگاه ها پیگیری کنیم. خدا را شکر فدراسیون در چند سال گذشته بهترین ها را از لحاظ امکانات و پشتیبانی در اختیار ملی پوشان قرار داده و شرایطی را فراهم کرده تا بتوانیم در مسابقات بین المللی مختلف حضور یابیم و سطح خود را ارتقاء دهیم.
عموزاد در مورد اینکه در کنار کشتی به چه کارهای دیگری مشغول است، خاطرنشان کرد: اولویت اول من کشتی است، البته در کنار آن تحصیل را هم رها نکرده ام. به دنبال این هستم که بتوانم با کسب مدال های خوشرنگ در رقابت های جهانی و المپیک باعث افتخار و خوشحالی مردم شوم.



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون

مجمع انتخاباتی هیئت کشتی استان گیلان صبح امروز برگزار شد
از سوی کمیسیون داوران فدراسیون کشتی؛
رقابت های انتخابی اوزان 82 و 130 کیلوگرم تیم ملی کشتی فرنگی – شیراز (گزارش تصویری)
چهل و پنجمین دوره رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام تختی – شیراز (گزارش تصویری 6)
چهل و پنجمین دوره رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام تختی – شیراز (گزارش تصویری 5)
دور رفت لیگ دسته اول کشتی آزاد باشگاه های کشور – گرامیداشت شهید شاهرخ ضرغام
حسن رنگرز: جام تختی میدان اول ما برای 2 رقابت مهم پیش رو بود
چهل و پنجمین دوره رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام تختی – شیراز
انتخابی وزن 82 کیلوگرم تیم ملی کشتی فرنگی – شیراز
انتخابی وزن 130 کیلوگرم تیم ملی کشتی فرنگی – شیراز
انتخابی وزن 82 کیلوگرم تیم ملی کشتی فرنگی – شیراز
چهل و پنجمین دوره رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام تختی – شیراز (گزارش تصویری 4)
چهل و پنجمین دوره رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام تختی - شیراز
در پی شهادت جمعی از فرماندهان، دانشمندان و هموطنان در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی؛