رقابت های کشتی بازی های آسیایی 2014 کره جنوبی/
گزارش کامل نتایج کشتی گیران ایران
كميته اجرائي مسابقات بازدید:۵۱۹۹ ۹:۳۰ ۱۳۹۳/۸/۷ ادامه
رقابت های کشتی بازی های آسیایی 2014 اینچئون کره جنوبی روزهای 5 تا 9 مهرماه برگزار شد و تیم های ایران در مجموع صاحب 6 مدال طلا، یک نقره و پنج برنز شدند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، گزارش کامل نتایج کشتی گیران کشورمان در این رقابت ها به شرح زیر است:


کشتی فرنگی: 8 و 9 مهرماه 1393 (دو مدال طلا و پنج برنز)

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

در وزن 66 کیلوگرم افشین بیابانگرد در دور نخست مقابل روسلان تساریف از قرقیزستان قهرمان آسیا با اقتدار با نتیجه 8 بر صفر در کمتر از 5 دقیقه به پیروزی رسید. وی دور بعد مقابل هان سو ریو قهرمان جهان از کره جنوبی در  یک مبارزه نزدیک که با چاشنی داوری یک طرفه نیز همراه بود با نتیجه 3 بر صفر شکست خورد و با توجه به حضور حریفش در دیدار فینال راهی گروه شانس مجدد شد. بیابانگرد در این مرحله ابتدا مقابل پان ژنگ از چین قهرمان آسیا با نتیجه 5 بر 3 به برتری دست یافت. وی برای کسب مدال برنز مقابل المراد تسمراداف از ازبکستان نفر سوم جهان در سال 2014 میلادی با اقتدار و اجرای یک فن کمر دیدنی با نتیجه 7 بر یک به برتری دست یافت و صاحب مدال برنز شد. وی پس از کسب مدال برنز رقابت های جهانی در وزن71 کیلوگرم در آخرین روزها جایگزین امید نوروزی شد و برای حضور در این رقابت ها کیلوهای زیادی را کم کرد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در وزن 71 کیلوگرم سعید عبدولی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم مقابل ماکسات یرژپوف از قزاستان دارنده مدال های نقره و برنز آسیا با نتیجه 4 بر یک به برتری دست یافت. وی در مرحله نیمه نهایی مقابل جی هیون جونگ از کره جنوبی قهرمان المپیک 2004 آتن، دارنده دو مدال برنز جهان، نایب قهرمان بازی های آسیایی گوانگجو و قهرمان آسیا با ناداوری محض و دخالت مستقیم مقابل کشتی گیر کشور میزبان با نتیجه 9 بر 6 سزاورانه از صعود به دیدار فینال بازماند. عبدولی جوان شایسته اندیمشکی در حالی که پنج بار فتیو مقابل حریف کره ای اجراء کرد و حتی داوران ضربه فنی اعلام کردند اما به یکباره با دخالت مستقیم کیم رئیس شورای کشتی آسیا،‌ میخالوف و طاهر غلام اف ازبکستانی رای بر خلاف قوانین برگردانده شد و حتی داوران در ادامه چهار امتیاز نیز به حریف کره ای تقدیم کردند تا کلکسیون خوش خدمتی خود را کامل کنند. وی برای کسب مدال برنز مقابل یاداو از هند با نتیجه 6 بر صفر به پیروزی رسید و صاحب مدال برنز شد.بی شک سعید عبدولی از دید مردم علاقمند و جامعه کشتی قهرمان بازی های آسیایی اینچئون است. نکته جالب این مسابقه هم این بود که میخالوف ازبکستانی عضو هیئت ژوری مسابقات برای نشان دادن درست بودن ناداوری مسابقه صبح عبدولی با حریف کره ای،‌ سه فتیوی این کشتی گیر شایسته کشورمان را در مبارزه با حریف هندی را هم قبول نکرد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در وزن 75 کیلوگرم پیام بویری نایب قهرمان جوانان جهان در نخستین تجربه حضور در چنین رقابت های سطح بالایی در  رده ای سنی بزرگسالان، در دور اول مقابل نوربک خاشیمبیکوف از ازبکستان در یک کشتی زیبا و دیدنی با نتیجه 9 بر 5 به برتری دست یافت. وی در دور دوم مقابل سینگ گورپرت از هند نفر هفتم رقابت های جهانی ازبکستان با نتیجه 7 بر 2 به برتری دست یافت و راهی مرحله نیمه نهایی شد. بویری در این مرحله مقابل تاکاهیرو کاناکوبو از ژاپن دارنده دو مدال نقره آسیا در سال های 2012 و 2014 در حالی که مبارزه پایاپایی را با حریف خود داشت به دلیل اخطار دوم یک امتیاز از دست داد و با نتیجه یک بر یک نتیجه را واگذار کرد. داوران در یک دقیقه پایانی با قطع کردن مداوم کشتی به حریف ژاپنی اخطار ندادند تا این جوان شایسته خوزستانی راهی دیدار رده بندی شود.  بویری در دیدار رده بندی مقابل امانلی آتایف از ترکمنستان در کمتر از 3 دقیقه با اجرای باراندازهای بی نقص با نتیجه 11 بر صفر به برتری دست یافت و صاحب مدال برنز شد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

در وزن 80 کیلوگرم حبیب اله اخلاقی در دور نخست مقابل جعفر خان از قطر با نتیجه 9 بر یک به برتری دست یافت تا در مرحله نیمه نهایی مقابل بسیکی سالدادزه از ازبکستان نایب قهرمان آسیا با اقتدار با نتیجه 9 بر صفر به برتری دست یافت و فینالیست شد. وی در دیدار فینال مقابل تسوکاسا تسوروماکی از ژاپن نفر دوم بازی های آسیایی گوانگجو در یک مبارزه قاطعانه با نتیجه 5 بر یک به برتری دست یافت و با اقتدار صاحب مدال طلا شد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در وزن 85 کیلوگرم مجتبی کریم فر در دور نخست مقابل آمی شاهین از اردن با نتیجه 8 بر صفر به برتری رسید، اما در دور بعد مقابل سی یئول لی از کره جنوبی نفر دوم بازی های آسیایی گوانگجو و  قهرمان آسیا در حالی که تا در دقیقه 5:20 از حریف با نتیجه 5 بر یک پیش بود با ناداوری سه اخطاره شد.  با توجه به حضور این حریف کره ای در دیدار فینال کریم فر راهی گروه شانس مجدد شد. وی در این مرحله ابتدا مقابل اوکا تایچی از ژاپن با نتیجه 2 بر صفر به برتری دست یافت. وی در دیدار رده بندی مقابل آزات بیشی بیکوف از قرقیزستان با نتیجه 3 بر صفر به برتری دست یافت و صاحب مدال برنز شد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
دروزن 98 کیلوگرم مهدی علیاری پس از استراحت در دور اول، در دور دوم نوزات صالح از سوریه را با نتیجه 9 بر 2 شکست داد. وی در دور سوم  و در مرحله نیمه نهایی مقابل یرولان ایسکاکوف از قزاقستان قهرمان و نایب قهرمان آسیا با نتیجه 3 بر یک به برتری دست یافت و راهی دیدار پایانی شد. علیاری در دیدار پایانی ژائو دی از چین دارنده مدال های نقره و برنز آسیا را با اقتدار و اجرای باراندازهای بی نقص با نتیجه 8 بر صفر شکست داد و صاحب مدال طلا شد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در وزن 130 کیلوگرم بشیر باباجان زده در دور نخست داهارمندر دلال از هند نفر سوم آسیا را با اجرای چهار بارانداز زیبا با نتیجه 8 بر صفر شکست داد. وی در دور دوم مقابل نورماخان تینالیف از قزاقستان نفر سوم جهان، دارنده مدال طلای بازی های آسیایی گوانگجو و قهرمان آسیا با نتیجه یک بر صفر شکست خورد. در این مبارزه با دادن اخطار دوم به باباجان زاده یک امتیاز به حریف رسید و داوران در یک دقیقه پایانی مبارزه اخطاری به تنالیف ندادند و وی نیز هیچ فنی را اجراء نکرد. با توجه به حضور تنالیف در دیدار پایانی بشیرباباجان زاده به گروه شانس مجدد راه یافت. وی در این مرحله ابتدا مقابل ابرار بیک ماماسولیف از ازبکستان با نتیجه 3 بر صفر به پیروزی رسید تا برای کسب مدال برنز با مراد رامونوف از قرقیزستان نفر دوم و سو آسیا مصاف دهد. باباجان زاده برای کسب مدال برنز با نتیجه 4 بر یک حریف قرقیز را شکست داد و به مدال برنز دست یافت.


رده بندی انفرادی کشتی فرنگی بازی های آسیایی 2014 کره جنوبی:

59 کیلوگرم: 1- کوهی هاسه گاوا (ژاپن) 2- وون چول یون (کره شمالی) 3- کی تیان (چین) و آلمات کبیسبایف (قزاقستان) 5- جیون یونگ کیم (کره جنوبی) و احمدجان محموداف (ازبکستان)
66 کیلوگرم: 1- هان سو ریو (کره جنوبی) 2- ریوتارو ماتسوموتو (ژاپن) 3- هاک وون ری (کره شمالی) و افشین بیابانگرد (ایران) 5- خسرو اوبلوبردیف (ترکمنستان) و المرات تاسمراداف (ازبکستان)
71 کیلوگرم: 1- جی هیون جونگ (کره جنوبی) 2- دلشادجان توردیف (ازبکستان) 3- سعید عبدولی (ایران) و شرمت پرمانوف (ترکمنستان) 5- کریشکانت یاداو (هند) و تسوتومو فوجیمورا (ژاپن)
75 کیلوگرم: 1- هیون وو کیم (کره جنوبی) 2- تاکه هیرو کاناکوبو (ژاپن) 3- دوکژان کارتیکوف (قزاقستان) و پیام بویری (ایران) 5- سامات شیرداکوف (قرقیزستان) و امانلی آتایف (ترکمنستان)
80 کیلوگرم: 1-  حبیب اله اخلاقی (ایران) 2- تسوکاسا تسوروماکی (ژاپن) 3- بسیکی سالدادزه (ازبکستان) و جاناربک کنجیف (قرقیزستان) 5- جعفر خان (قطر) و محمد الکاهالی (یمن)
85 کیلوگرم: 1- رستم آساکالوف (ازبکستان) 2- سی یئول لی (کره جنوبی) 3- فی فنگ (چین) و مجتبی کریم فر (ایران) 5- نورسلطان تورسینوف (قزاقستان) و آزات بیشیبکوف (قرقیزستان)
98 کیلوگرم: 1- مهدی علیاری (ایران) 2- دی ژیائو (چین) 3- یرولان ایسکاکوف (قزاقستان) و نوریکاتسو سایکاوا (ژاپن) 5- نوزات صالح (عراق) و ارسلان صفر ممدوف (ترکمنستان)
130 کیلوگرم: 1- نورماخان تینالیف (قزاقستان) 2- یونگ مین کیم (کره جنوبی) 3- جیانگ منگ (چین) و بشیر باباجان زاده (ایران) 5- عادل صالح مرافی (اردن) و مورات رامانوف (قرقیزستان)




کشتی آزاد: 5 تا 7 مهرماه 1393 (چهار مدال طلا و یک نقره)

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

در وزن 57 کیلوگرم حسن رحیمی که چند روز قبل در رقابت های جهانی ازبکستان شرکت و صاحب مدال برنز شده بود در یک فاصله بسیار کوتاه راهی بازی های آسیایی شد که در دور اول مقابل صمد ندیربیک از قرقیزستان نفر سوم آسیا در سال 2014 میلادی با اقتدار با نتیجه 10 بر صفر به برتری دست یافت.وی در دور دوم مقابل یونگ جون سیک از کره جنوبی با ناداوری با نتیجه صفر بر یک شکست خورد و با توجه مغلوب شدن حریف کره ای مقابل کالی یف قزاق، رحیمی از دور رقابت ها کنار رفت.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در وزن 61 کیلوگرم مسعود اسماعیل پور که با مصدومیت و پس از کسب مدال نقره رقابت های جهانی ازبکستان راهی اینچئون شده بود، در دور نخست مقابل جمشید کنجی یف از ازبکستان با نتیجه 11 بر یک به برتری دست یافت.  وی در دور دوم لی سئونگ چول از کره جنوبی را با نتیجه 7 بر 2 با اقتدار شکست داد و راهی مرحله نیمه نهایی شد. اسماعیل پور در این مرحله در یک کشتی دیدنی با نتیجه 8 بر 3 مقابل دولت نیازبیکوف از قزاقستان دارنده مدال برنز جهان به برتری دست یافت و فینالیست شد. اسماعیل پور در دیدار فینال مقابل باجرانگ باجرانگ از هند نفر سوم جهان در یک کشتی نفس گیر و دیدنی با نتیجه 6 بر 4 و علیرغم اینکه تا ثانیه های پایانی از حریف عقب بود، قاطعانه به پیروزی رسید و صاحب گردن آویز طلا شد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در وزن 70 کیلوگرم مصطفی حسین خانی که با مصدومیت از ناحیه زانو مواجه بود و در رقابت های جهانی هم از دور مسابقات کنار رفته بود، در نخستین دیدار مقابل عظمت عمرژانوف از قزاقستان با نتیجه 5 بر یک به برتری دست یافت. وی در دور بعد مقابل تاکافومی کوجی ما از ژاپن دارنده مدال نقره بازی های آسیایی گوانگجو در حالی که تا دقایق پایانی پیش بود با نتیجه 3 بر 3 مغلوب شد و از دور رقابت ها کنار رفت.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در وزن 74 کیلوگرم عزت اله اکبری پس از استراحت در دور نخست در مرحله یک چهارم نهایی مقابل محمد بوت از پاکستان با نتیجه 10 بر صفر به برتری دست یافت و به جمع چهار کشتی گیر برتر این وزن راه یافت. وی در مرحله نیمه نهایی مقابل لی از کره جنوبی نفر سوم آسیا در حالی که تا دقایق پایانی با نتیجه 3 بر 3 از حریف عقب بود با نتیجه 4 بر 3 به برتری دست یافت و فینالیست شد. اکبری در دیدار فینال مقابل رشید قربان اف دارنده مدال برنز جهان و قهرمان آسیا از ازبکستان در یک کشتی نزدیک با نتیجه 2 بر 3 شکست خورد و صاحب مدال نقره بازی های آسیایی اینچئون شد.البته در این مبارزه داوری به نفع حریف ازبک بود.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در وزن 86 کیلوگرم میثم مصطفی جوکار در دور اول مقابل ژان فنگ از چین نفر سوم آسیا با نتیجه 11 بر یک به پیروزی رسید. وی در دور دوم پاوان کومار از هند را با نتیجه 10 بر صفر شکست داد و راهی مرحله نیمه نهایی شد. جوکار در این مرحله با نتیجه 4 بر یک گواینگ کیم از کره جنوبی را در یک کشتی حساس از پیش رو برداشت و راهی دیدار فینال شد. داوری در این مسابقه به نفع حریف کره ای بود. جوکار در دیدار فینال مقابل یسبولات نورژومبایف از قزاقستان با نتیجه 14 بر 4 و مقتدرانه به پیروزی رسید و صاحب گردن آویز طلا شد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

در وزن 97 کیلوگرم رضا یزدانی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم مقابل خودربولگا دورجخاند از مغولستان، قهرمان آسیا در سال 2014 میلادی با نتیجه 6 بر صفر با زیرگیری و درخت کن بی نقص به برتری دست یافت. دارنده مدال طلای جهان در مرحله نیمه نهایی مقابل چانگ وون از کره جنوبی علیرغم داوری یک طرفه و حمایت تماشاگران میزبان با نتیجه 6 بر یک به پیروزی رسید و فینالیست شد. یزدانی در دیدار فینال با اجرای فنون زیبا همچون اجرای زیرگیری و فت پای دیدنی ماگمود موسی یف از قرقیزستان قهرمان آسیا(2012) و نایب قهرمان آسیا(2014) را با نتیجه 14 بر 4 در کمتر از پنج دقیقه شکست داد و صاحب مدال طلا شد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در وزن 125 کیلوگرم پرویز هادی در دور اول مقابل ژائو دنگ از چین نفر سوم آسیا و نفر پنجم رقابت های جهانی با نتیجه 11 بر صفر به برتری دست یافت. وی در دور دوم مقابل جارگال سای خان از مغولستان نفر دوم بازی های آسیایی گوانگجو با نتیجه 4 بر صفر به برتری دست یافت. هادی در مرحله نیمه نهایی مقابل نام از کره جنوبی نایب قهرمان آسیا با نتیجه 9 بر یک پیروز و فینالیست شد. پرویز هادی در دیدار پایانی مقابل دولت شابانبای از قزاقستان نفر پنجم المپیک و سوم آسیا با نتیجه 6 بر یک به برتری دست یافت و چهارمین مدال طلای کشتی آزاد ایران را در بازی های آسیایی کسب کرد.



رده بندی انفرادی کشتی آزاد بازی های آسیایی 2014 کره جنوبی:


57 کیلوگرم: 1- هاک جین جونگ (کره شمالی) 2- رسول کالیف (قزاقستان) 3- جان سیک یون (کره جنوبی) و نومین باتبولد (مغولستان) 5- نیکولای نویف (تاجیکستان) و فومیتاکا موریشیتا (ژاپن)
61 کیلوگرم: 1- مسعود اسماعیل پور (ایران) 2- باجرانگ (هند) 3- سئونگ چول لی (کره جنوبی) و نورویوکی تاکاتسوکا (ژاپن) 5- دولت نیازبیکوف (قزاقستان) و توشینتولگا تومنبیلگ (مغولستان)
65 کیلوگرم: 1- یوگشوار دات (هند) 2- زلیم خان یوسوپوف (تاجیکستان) 3- کاتای یرلانبیک (چین) و اختیار نوروزاف (ازبکستان) 5- جیون هیوک کانگ (کره شمالی) و توموتسوگو ایشیدا (ژاپن)
70 کیلوگرم: 1- بکزاد عبدالرحمن اف (ازبکستان) 2- مان هو اوه (کره جنوبی) 3- تاکافومی کوجیما (ژاپن) و المان دوگدوربک (قرقیزستان)  5- های وی لینگ (چین) و میونگ سانگ جانگ (کره شمالی)
74 کیلوگرم: 1- رشید قربان اف (ازبکستان) 2- عزت اله اکبری (ایران) 3- سانگ کیو لی (کره جنوبی) و نارسینگ یاداو (هند) 5- محمد بوت (پاکستان) و دایسوکه شیمیدا (ژاپن)
86 کیلوگرم: 1- میثم مصطفی جوکار (ایران) 2- یسبولات نورژومبایف (قزاقستان) 3- امید جان عثمان اف (ازبکستان) و یوک جی وان کیم (کره جنوبی) 5- بهادر قدیراف (تاجیکستان) و فنگ ژانگ (چین)
97 کیلوگرم: 1- رضا یزدانی (ایران) 2- ماگومد موسی یف (قرقیزستان) 3- خودربولگا دورجخاند (مغولستان) و ماگومد ابراگیم اف (قزاقستان) 5- چان اوک یون (کره جنوبی) و ساتیوارت کادیان (هند)
125 کیلوگرم: 1- پرویز هادی (ایران) 2- دولت شابانبای (قزاقستان) 3- نوبویوشی آراکیدا (ژاپن) و جین کیونگ نام (کره جنوبی) 5- رجا الکراد (سوریه) و چولونبات جارگالسایخان (مغولستان)



جدید ترین اخبار فدراسیون

رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی آسیا – قرقیزستان
برای حضور در رقابت های کسب سهمیه المپیک
تیم منتخب کشتی فرنگی پیش از حضور در رقابت های کسب سهمیه المپیک(گزارش تصویری)
رقابت های بین المللی کشتی آزاد نوجوانان جام عبداله موحد – بابلسر (گزارش تصویری - 3)
رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی آسیا – قرقیزستان (تکمیلی)
رقابت های بین المللی کشتی آزاد نوجوانان جام عبداله موحد – بابلسر (گزارش تصویری -2)
رقابت های بین المللی کشتی آزاد نوجوانان جام عبداله موحد – بابلسر
برای حضور در رقابت های کسب سهمیه المپیک
تیم منتخب کشتی آزاد پیش از حضور در رقابت های کسب سهمیه المپیک(گزارش تصویری)
رقابت های بین المللی کشتی آزاد نوجوانان جام عبداله موحد – بابلسر
رقابت های بین المللی کشتی آزاد نوجوانان جام عبداله موحد – بابلسر
مسابقات پنج وزن نخست رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی آسیا – قرقیزستان
رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی آسیا – قرقیزستان
رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی آسیا – قرقیزستان