نسخه چاپی ارسال به دوستان
    
مربی سازنده‌ی قم: خادم و رنگرز از خبرگان کشتی ایران و جهان هستند

در شرایط کنونی باید تیمهای ملی را حمایت کنیم

اخبار بازدید:۱۴۳۳ ۱۰:۵۲ ۱۳۹۰/۱۱/۱۸ ادامه

احمد رضایی با بیان اینکه رسول خادم و حسن رنگرز از خبرگان کشتی ایران و جهان هستند گفت: کسانی که در کشتی استخوان خورد کرده‌اند در امر مدیریت کشتی نیز می‌توانند موفقیت‌های بزرگی را بدست بیاورند.
مربی سازنده‌ی کشتی فرنگی استان قم در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در این رابطه اظهار کرد: به شخصه معتقدم که پیش از المپیک نباید تغییر و تحولات بزرگی در یک فدراسیون رخ دهد من این را قبلا نیز گفته بودم ولی به هرحال پس از اتفاقاتی که در کشتی ما رخ داد انتخاب رسول خادم و حسن رنگرز در شرایط فعلی بهترین کار ممکن برای کشتی آزاد و فرنگی ما بود چراکه این دو نفر هم از نظر تجربه به مدیریت‌های منابع انسانی و سازمانی و هم از نظر مسائل فنی جزء خبرگان کشتی ایران به حساب می‌آیند و در جهان نیز از جایگاه بالایی برخوردار هستند.
وی افزود: محمد بنا و تیمش انصافا در چند سال گذشته موفقیت‌های بسیار زیادی را بدست آورده‌اند که در این شرایط کنونی باید آن‌ها را حمایت کنیم تا در المپیک لندن نیز باز هم شاهد موفقیت‌های آن‌ها باشیم.
رضایی با بیان اینکه کشتی آزاد و فرنگی ایران باید در بازی‌های المپیک بهترین نتیجه‌ی ممکن را بگیرد تصریح کرد: ما در المپیک‌های گذشته همواره فراز و فرودهایی را داشته‌ایم و حالا زمان آن رسیده که در لندن بهترین نتیجه‌ی ممکن را بگیریم.
دبیر هیأت کشتی استان قم در پایان خاطرنشان کرد: برای تمام مربیان تیم ملی کشتی آزاد و فرنگی آرزوی موفقیت دارم. نام کشتی‌گیرانی که در بازی‌های المپیک به مدال برسند برای همیشه در تاریخ ثبت خواهد شد و اگر محمد بنا بتواند با تیمش به این موفقیت بزرگ برسد مطمئنا می‌تواند برای همیشه در خاطر و ذهن ایرانیان باقی بماند پس همه‌ی ما دست به دست هم بدهیم تا نام ایران را در این دوره از بازی‌های المپیک پرآوازه‌تر کنیم.